Osvojite “Srce u sjeni” popularne Laure Kinsale

Sudbina jednog gusara i jedne ledi isprepliće se na pučini mora. Mlada, lijepa i naivna ledi Elena živi opuštenim životom na engleskom ladanju do trenutka kada je sudbina pošalje na putovanje u talijansku kneževinu Monteverde gdje je čeka nova dužnost: kao jedina nasljednica tamošnje vladarske loze mora se udati za upravitelja te male ali bogate kneževine. Međutim, brod kojim se zaputila zarobe gusari i Elena pada u ruke ozloglašenoga razbojnika Allegreta Navone. Opasan, lijep i karizmatičan Allegreto, nezakoniti sin obitelji Navona, također želi vlast nad Monteverdeom, a upravo mu brak s ledi Elenom može pomoći u ostvarenju te ambicije. No neobuzdana strast koja se između njih rađa opasnija je od bilo kakve izdaje koju neki smrtnik može smisliti. Na tom opasnom putovanju, prožetom strašću, mržnjom i nasiljem, Elena će se potpuno promijeniti. 

Laura Kinsale talentirana je i višestruko nagrađivana američka spisateljica. Njezini ljubavni romani osebujni su i romantični, prožeti bujnom imaginacijom i suptilnom erotikom, a njihovu kvalitetu prepoznali su milijuni čitatelja. Znanje je dosad objavilo njezine romane “Cvijeće u oluji”, “Princ Ponoći”, “Satovi iz francuskoga” i “Za ljubav moje gospe”.

U komentaru ovog posta na našoj Facebook stranici napišite svoje ime i prezime, a jednake šanse za sudjelovanje u izvlačenju imate i ukoliko puno ime i prezime, uz naznaku “SRCE”, pošaljete na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr!  

Svi prijavljeni sudjeluju u izvlačenju, a Random.org će odraditi svoje. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 16. travnja u 12h! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara