Osvojite ulaznice i provedite tjedan na 30. Muzičkom biennalu Zagreb

Programski fokus 30. Muzičkog biennala Zagreb tema je Grad i glazba, a održat će se od 6. do 13. travnja ove godine

Još od 1961. godine Muzički biennale Zagreb je najaktivniji i najvažniji festival u Hrvatskoj, u potpunosti posvećen novoj glazbi svih žanrova. U travnju svake neparne godine, Zagreb se na 10 dana transformira u kulturni centar kojem gravitiraju ljubitelji umjetnosti i suvremene glazbe šire regije i Europe.

Festivalski program sastoji se od koncerata simfonijskih orkestara i komornih ansambala, projekata eksperimentalnog glazbenog teatra i suvremenog plesa, jazza, elektronske i alternativne glazbe. MBZ generira novo, potencira rizike i eksperimente, iznalazi nove forme prikazivanja kao i nove kanale komunikacije sa sudionicima festivala – kako s publikom tako i sa samim umjetnicima.

Programski fokus 30. Muzičkog biennala Zagreb tema je “Grad i glazba”, a održat će se od 6. do 13. travnja ove godine. Više o samom programu možete pronaći na službenim stranicama festivala, a dvoje naših čitatelja počastit ćemo s 2×2 ulaznice!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ostavite svoje puno ime i prezime ili uz naznaku “BIENNALE” svoje podatke pošaljite na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo sutra, u petak 05. travnja iza 14h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.