Osvojite ulaznice za večerašnji koncert grupe Silente u Saxu!

Koncert u Saxu odlična ih je prilika da ih se doživi u manjem koncertnom prostoru, stoga Mixer.hr svojim čitateljima poklanja 3x2 ulaznice za večerašnji koncert

Grupa Silente održati će ovaj petak i subotu dvodnevni koncert u zagrebačkom klubu Sax u Palmotićevoj ulici. Nastup u Saxu ujedno je njihov prvi u Zagrebu nakon svirke u Domu sportova prošlog studenog.

U ovaj ugledni zagrebački klub Silente već večeras donosi sve najveće hitove s tri objavljena albuma – “Lovac na čudesa”, “Neće rijeka zrakom teći” i prošlogodišnjeg “Malo magle, malo mjesečine”. Silente je prošle sezone nastavio svoj izuzetno uspješan put, koji im je do sada donio mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su vjerojatno i najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu rasprodali u veljači 2016. godine.

Koncert u Saxu odlična ih je prilika da ih se doživi u manjem koncertnom prostoru, stoga Mixer.hr svojim čitateljima poklanja 3×2 ulaznice za večerašnji koncert, petak 29. ožujka!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici označite koga vodite van večeras ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “SILENTE”, pošaljite na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo već danas, petak 29. ožujka u 17h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.