Osvojite upade i provedite subotu uz najveće hitove Ekatarine Velike

Par godina za nas - i par upada za koncert u spomen Ekatarini Velikoj

EKV

Ekatarina Velika bila je i ostala jedan od najcjenjenijih, a i najosobnijih rock bandova na ovim prostorima. Zvukovno autentična i ispred svoga vremena, energijom koja je zarazila mnoge poklonike rock zvuka i dan danas sluša se “kao da je bilo nekad” i “kao da je bilo tu”. Sa svojim najvećim hitom i simboličnim nazivom koncerata “Par godina za nas” nisu ni slutili da pred njima otvorila glazbena vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan trag u cjelokupnoj rock sceni i mnogim bandovima služila kao uzor u stvaralaštvu. Danas i 25 godina nakon smrti Milana Mladenovića, moćni zvuk Ekatarine Velike odzvanja generacijama.

Krug

Koliko su sve generacije i dalje oduševljene njihovim hitovima potvrđuju i danas rasprodani koncerti širom regije EKV Tribute benda Krug sačinjenog od dijela glazbenika koji su svirali u originalnoj postavi Ekatarine Velike. Već tradicionalno iz godine u godinu dolaze pred zagrebačku publiku pjevajući zajedno sa njom najveće hitove ovog kultnog banda, a ovaj vikend ih gledamo dva dana za redom. Petak i subotu, 12. i 13. travnja u klubu Metropolis, zajedno s svim posjetiteljima Krug će napraviti rock priču za pamćenje. Kako Krug uvijek ima običaj pozornicu podijeliti sa svojim poznatim glazbenim kolegama, gostiju ni u Zagrebu neće nedostajati. Na pozornici će im se pridružiti Leo Anđelković (Baltazar) i Dino Jelusić (Animal Drive) .

Kako ne biste propustili rock večer, Mixer.hr će počastiti dvoje čitatelja s x2 upada i odvesti vas na druženje s Krugom u Metropolisu!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici otkrij nam ime najdraže pjesme benda ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “EKV”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u četvrtak, 11. travnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.