Osvojite zbirku kratkih priča o Jacku Reacheru

Ovoga tjedna na Mixer.hr portalu možete osvojiti knjigu "Adresa nepoznata" svjetski popularnog autora Lee Childa

Ovoga tjedna smo vam na Mixer.hr portalu pripremili pravu knjišku poslasticu. Možete osvojiti knjigu “Adresa nepoznata” svjetski popularnog autora Lee Childa, a kako do knjige saznajte u nastavku teksta.

Bez kovčega. Bez adrese. Bez odredišta. Bez obzira koliko se daleko odmakne od utabane staze, nevolja će ga uvijek pronaći. U ovoj zbirci kratkih priča o Jacku Reacheru po prvi puta je objavljeno 12 novela u kojima Lee Child ponovno dokazuje da je pomni promatrač i rođeni pripovjedač. Zbirka započinje pričom Previše vremena, u kojoj se Reacher zatekne u gradiću u Mainu i svjedoči naizgled jednostavnoj krađi torbice – koja na kraju postane više od običnog zločina i dovede ga u pogibeljnu opasnost. Mali ratovi vraća se u 1989.godinu kad je Jacku Reacheru povjeren slučaj teškog ubojstva mlade časnice u Georgiji, a u Velikoj vrućini nađe se u paklenom New Yorku kao tinejdžer usred iznenadnog zamračenja koje budi mračnu stranu grada koji nikada ne spava.

Duboko unutra pred Reachera postavlja teški zadatak otkrivanja špijuna među četiri privlačne mlade dame, a Nije vježba ponovno ga odvodi u zabačena područja Mainea, gdje jedan običan planinarski pohod postaje nešto mnogo zlokobnije.

Zbirku kratkih priča “Adresa nepoznata” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na slici naslovnice ove knjige na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “ADRESA”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 06. veljače iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!