Osvojite zbirku pjesama “Voli nju divlju”

Iskrenošću, žestinom i prštavom romantikom, Atticus pretvara najuzbudljivije vrhunce i bolne padove u životu i ljubavi u nekoliko savršenih, britkih stihova koji se urezuju u naše pamćenje i bude u nama pustolovni duh

Ovoga tjedna na Mixer.hr možete osvojiti sjajnu zbirku pjesama popularnog autora čiji identitet široj javnosti nije još uvijek poznat. O čemu se točno radi provjerite u nastavku, kao i pravila nagradne igre.

Atticus je anoniman autor dviju pjesničkih zbirki (Love Her Wild i The Dark Between Stars) koje je prvo objavio na svom Instagram profilu osvojivši preko pola milijuna pratitelja, a tek potom i u tiskanom izdanju, stekavši ubrzo i titulu najprodavanijeg pisca New York Timesa i jednog od najprodavanijih pjesnika 2017.

U zbirci “Voli nju divlju” Atticus se dotiče stvarnih životnih trenutaka s kojima se čitatelj može lako poistovjetiti, kako onih najmanjih tako i onih najvećih: od prvih trenutaka nove ljubavi, preko kupanja na mjesečini u ljetnoj noći, do neobuzdanosti i osebujnosti ženskog duha. Iskrenošću, žestinom i prštavom romantikom, Atticus pretvara najuzbudljivije vrhunce i bolne padove u životu i ljubavi u nekoliko savršenih, britkih stihova koji se urezuju u naše pamćenje i bude u nama pustolovni duh.

Knjigu “Voli nju divlju” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest ostaviti komentar na slici naslovnice ove knjige na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “DIVLJA”.

Ime sretnog dobitnika/ice bit će izvučeno nasumičnim odabirom i objavljeno sljedeću srijedu, 10. travnja iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!