Otkrij nam omiljeni stih s albuma i osvoji ulaznice za koncert Mnogih Drugih

Mnogi Drugi, foto: Anita Nadj

Odbrojavamo dane do početka nove sezone glazbenog programa FonoKinoteka! Novi ciklus predstavljanja atraktivnih autorskih projekata započinje ovaj petak, 19. listopada, a otvara se projekcijom glazbenog dokumentarca i cjelovečernjim koncertom akustičnog alternativnog rock sastava Mnogi Drugi.

Mogi Drugi od osnutka do danas uspješno rastu, lupaju i udaraju. Uz bogate akustične gitare, izražajan bas vokal i dinamičnu ritam sekciju, u njihovu glazbenu priču sjajno se uklapa “haustorovska” truba, a brass sekcija jednako se dobro zaokružuje trombonom. Njihovom koncertu u kinu Kinoteka prethodi premijera glazbenog dokumentarnog filma “Dok nas glazba ne rastavi”, redateljice i fotografkinje Anite Nadj, koju često od milja zovu osmim članom benda.

Priliku da se pridružiš bendu Mnogi Drugi i Aniti u ovoj posebnoj večeri omogućit će ti Kinoteka i Mixer.hr koji svojim čitateljima poklanja 3×2 upada!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici otkrij nam najdraži stih s prvijenca Mnogih Drugih ili nam stih i svoje puno ime i prezime, uz naznaku “MNOGI”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Random.org će odraditi svoje, a mi ćemo dvoje sretnih dobitnika izvući
u srijedu, 17. listopada iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Pamte li se prvi, otkrili su nam članovi Mnogih Drugih