Otkrij nam omiljenu pjesmu s novog albuma The Strange i vodimo te na koncert!

The Strange, foto: Mare Milin

Anticipacija za novim glazbenim trenutkom sjajnog sastava je završena. The Strange su se vratili veći nego ikada i pokorili nas sjajnim izdanjem objavljenim u sredinom listopada, a priča o možda najboljem aktualnom albumu, pretvorio se u priču o koncertu koji nitko ne bi trebao propustiti.

Do najiščekivanijeg koncerta u Tvornici kulture ovu jesen dijeli nas točno tjedan dana. U četvrtak, 13. prosinca otkrijte uživo “Echo Chamber”, album na kojem se duše srodnih senzibiliteta, savršeno usklađene, nadopunjuju s lakoćom u tkanju glazbenih redaka koji pričaju nevjerojatnu priču.

Dinamična autorska veza između Chrisa Eckmana i Dalibora Pavičića, oplemenjena sviralačkim talentima riječkih glazbenika iz sastava My Buddy Moose i sjajne brass sekcije koju čine Andrej Jakuš i Ozren Žnidarić, virtuoznost je koju si nitko ne bi smio dozvoliti propustiti dvaput. Zato Mixer.hr za tebe ima 2×2 upada za koncertnu promociju albuma The Strange u Tvornici kulture!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici otkrij nam naslov najdraže pjesme s novog albuma “Echo Chamber” ili svoje puno ime i prezime, uz naznaku “STRANGE”, pošalji na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo
u utorak 11
. prosinca iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.