Otkrijte kako pronaći ljubav u knjižari

Kako pronaći ljubav u knjižari, Mozaik knjiga

Svatko ima priču… Hoće li ova priča imati sretan završetak? Emilia se upravo vratila u svoj idilični rodni gradić u brdima Cotswalda da spasi obiteljsku knjižaru. Knjižara Nightingale san je svakog pravog ljubitelja knjiga, ali najbolje priče nisu samo na stranicama knjiga koje prodaje – Emilijini kupci imaju vlastite priče.

Među njima su dama iz visokog društva koja krije veliku tajnu, razvedeni otac koji traži knjige koje bi čitao sa sinom, ali ima i drugi razlog za posjet knjižari, i stidljiva kuharica koja pokušava smoći hrabrosti da porazgovara s mladićem koji joj se sviđa. A kako završava Emilijina priča? Hoće li uspjeti održati obećanje ocu i spasiti knjižaru Nightingale?

Veronica Henry jedna je od najpopularnijih suvremenih britanskih književnica, a brojne je obožavatelje već stekla i u Hrvatskoj prijevodima romana “Produženi vikend”, “Krivo je more” i “Noć u Orient Expressu”.

Knjigu “Kako pronaći ljubav u knjižari” možete osvojiti u našem ovotjednom darivanju, a sve što trebate napraviti jest staviti komentar na postu ove nagradne igre na našoj Facebook stranici, u kojem piše vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “KNJIŽARA”.

Sretno ime objavljujemo u srijedu, 25. srpnja nakon 12h. Pratite nas! 

Ime dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara