Otvorenje novog kluba u Zagrebu

clip_image001

Nakon duge potrage Dobri duh rock’n’rolla našao je novo stanište – klub Hard Place u Šubićevoj 55/1. Novouređeni klub otvara svoja vrata za svekoliko pučanstvo željno rock’n’rolla ove subote 01. svibnja, a za drage prijatelje i dugogodišnje članove udruge Dobri duh rock’n’rolla pretpremijera je u petak 30.04. od 20 sati.

Pozivamo Vas da nam se pridružite uz svirku nekoliko prijateljskih bandova, uz wellcome drink i da nam prvi kažete kako Vam se sviđa novi dom Dobrog duha rock’n’rolla. Molimo da OBAVEZNO potvrdite svoj dolazak kako bi se Vaše ime našlo na popisu na ulazu jer je u petak privatna zabava!

Naći ćete nas u Šubićevoj 55 / 1 – to Vam je preko puta novog placa na Kvatriću u zgradi stare tvornice Gorica. (Kako još nismo stigli staviti reklamu slijedite natpise za „Crazy horse“ koji je vrata do nas) Ulaz u klub je sa dvorišne strane na prvom katu, a za parking cete se morati sami pobrinuti. (postoje dvije garaze u krugu 100 metara – kod Kvaka u Martićevoj i na Kvaternikovom trgu)

Uz svirku i D.J. program nadamo se da ćete se sa nama zabavljati do 4 ujutro te da ćete postati naši stalni gosti!

clip_image001[6]

Čast da otvore sviračku sezonu za praznik rada pripala je jednom od najvrijednijih i ponajboljih zagrebačkih klupskih bandova – Rockheads, koji već godinama svojim sjajnim nastupima uveseljavaju ljubitelje dobrog rock zvuka. Vrata se otvaraju u 20 sati, a svirka počinje od 21 – nakon Rockheadsa „glazbu za ples i slušanje“ birat će Vam D.J. Danchee do 04 ujutro.

Već slijedećeg dana – u nedjelju 02.05. kreće jedna od redovnih večeri kluba Hard Place – Blues dinner session gdje se uz sjajnu svirku zagrebačkih blues glazbenika može naći i free klopa. U ponedjeljak slijedi Vidijada – program koji će na velikom platnu donositi ponajbolje svjetske rock izvođače, a prvi ponedjeljak pripada Doorsima.

Uskoro slijedi više informacija o budućem radu kluba Hard Place – o svjetskim gostovanjima, o pretprodajama ulaznica, press konferencijama, promocijama i autorskim koncertima.

NAJAVLJUJEMO:

04.05. – Fender demo night

21.05. – petak – GREG KOCH FENDER WORKSHOP