Ovu subotu proslavite AntiValentinovo uz Staročeško!

Nova zvijezda šanka počastit će vas s 5x2 ulaznice za drugi dan Antivalentinova #4

Festivalska publika, foto: Katarina Skrbin/Mixer.hr

Četvrto po redu Antivalentinovo sprema se raspametiti sve željne dobre glazbe i raspjevanih zimskih večeri, a dio ove velike glazbene obitelji postalo je i Staročeško.

Nova zvijezda šanka pobrinut će se da uz omiljeno pivo glasnice uvijek budu dobro podmazane, a i počastiti vas s 5×2 ulaznice za drugi dan Antivalentinova #4! Najbolja rokerska fešta od ove godine prerasla je u pravi festival!

Označi ekipu za šank u komentaru ove nagradne igre na našoj Facebook i/ili Instagram stranici, ili nam svoje puno ime i prezime pošalji na nagradnjacha@mixer.hr uz naznaku #NOVAZVIJEZDAŠANKA i osvoji x2 ulaznice za drugi dan Antivalentinova, subotu 9. veljače! Nasumičnim odabirom sretne dobitnike izvući ćemo u četvrtak, 7. veljače iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Kroz dva dana na pozornici će se izmijeniti osam velikih domaćih i regionalnih glazbenih imena, a odlični stand up performeri, Studio smijeha, svojim će ubojitim humorom Antivalentinovu dati jednu potpuno novu dimenziju. Zagrebačko će Antivalentinovo, uz idejne začetnike Let 3, upotpuniti jedinstveni i neponovljivi Rambo Amadeus, Kojoti, Elemental, Zabranjeno Pušenje, Bad Copy, Saučešće i riječki Turisti.

Sve novosti i informacije o velikom festivalskom izdanju pratite na službenom Facebook eventu.