Ozzy Osbourne preporuča – sve je bolje uz sladoled

Iako je subota, 13. listopada trebala biti posljednji dan njegove sveobuhvatne turneje “No More Tours 2”, vremešni roker ipak će morati produžiti svoje “povlačenje u mirovinu” za koji dan jer je završio na operaciji ruke.

Ozzy Osbourne morao je otkazati nekoliko nastupa zbog infekcije na ruci koja je zahtijevala kirurško riješenje, no pjevač se dobro oporavlja, a kako kaže – sve je bolje uz sladoled.

 

View this post on Instagram

 

Feeling better after surgery. Ice cream helps

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

Princ Tame tako će američku turneju produžiti do kraja mjeseca, ali i potražiti novu predgrupu jer zbog promijenjenog rasporeda Corey Taylor i Stone Sour nisu u mogućnosti nastaviti otvarati njegove koncerte.

Iako ime najnovije svjetske turneje “No More Tours 2” sugerira kako se pjevač oprašta od nastupa, Ozzy Osbourne odlučan je u opovrgavanju tih tvrdnji. U nedavnom intervjuu za The Inquirer objašnjava: “Ono s čime prestajem je ovo što upravo radim – putujem svijetom cijelo vrijeme. Volio bih da ljudi shvate da ne odlazim u mirovinu. “No More Tours” ne znači nužno i “No More Tours Ever”, naglašavajući da zapravo samo želi “usporiti”, uživati u ulozi djeda te više vremena posvetiti svojoj obitelji.

Unatoč tome, Ozzy Osbourne već najavljuje europsku turneju za 2019. na kojoj bi trebao nastupati uz Judas Priest, a očekuju se i novi datumi trenutne turneje. Toliko o usporavanju.