Pavel i Opća Opasnost u ranom blagdanskom raspoloženju

Uz pojavu prvih božićnih ukrasa i lampica koje nagovještaju dolazak Božića, stižu nam i prvi božićni brojevi na glazbenoj sceni.

Iako su na nacionalnoj TOP 40 listi singlova prisutni s čak dvije pjesme, ”Ljubav” i ”Vrijeme života”, Pavel je jutros predstavio i jedan posve novi zimski singl – pjesmu ”Svi moji Božići” koja se premijerno zavrtila u programu Antene Zagreb.

Izrazito pjevni refren na prvu ostaje u uhu, a što ih usrećuje za Božić, a što im nedostaje, poslušajte u novom singlu ”Svi moji Božići”. Aljoša Šerić i Antonia Matković napisali su glazbu na Aljošine stihove, a pjesmu je aranžirao cijeli bend. Za produkciju su zaslužni Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi.

Uz Pavelovu božićnu pjesmu, video spot “Raduj se cijeli svijete” prvi je božićni singl Opće Opasnosti nakon više od dva desetljeća na sceni. Pjesma je možda poznata ljubiteljima tamburaške glazbe iz izvedbe Najboljih hrvatskih tamburaša, a Opća Opasnost odlučila ju je obući u novo, njima svojstveno ruho i tako ju približiti široj publici.

Za stihove i glazbu zaslužan je Mario Vestić, autor čije su pjesme obilježile karijeru Opće Opasnosti, pa ne čudi da su se za prvi božićni singl Županjci odlučili upravo za njegovu pjesmu. Aranžman potpisuje bend, a pjesma je snimljena u studiju Croatia Recordsa pod producentskom palicom Branimira Jovanovca i Gorana Martinca.