Pavel – “Ljubav”

Novi singl grupe “Pavel” već je zaživio u radijskom eteru, a sada je došlo vrijeme za predstavljanje pripadajućeg videospota. U nedjelju, 9. listopada premijerno je emitiran posljednji spot trilogije “Čuvaj me – Poslije nas – Ljubav”.

Redatelj spota je Radislav Jovanov Gonzo s kojim su već ranije surađivali, a koji je uspio uhvatiti apsolutno prekrasnu i pomalo mračnu atmosferu pjesme. Novi singl pretendira na mjesto najveće i najljepše pjesme iz radionice Aljoše Šerića, a spot je samo upotpunio glazbeni doživalj.

Uvijek je gušt raditi s Gonzom, efikasan je, brz, konkretan, zna što želi, ovo je bilo jedno od najkraćih snimanja ikada, a rezultat je sjajan. Zanimljivo je da je spot snimljen još u lipnju kad je Antonia bila u petom mjesecu trudnoće, obzirom smo znali da će biti gotovo nemoguće da ga snimamo sada kada singl izlazi zbog prinove u obitelji.” – izjavio je Aljoša o suradnji s Gonzom.

Aranžman potpisuje cijeli bend zajedno sa Srđanom Sekulovićem Skansijem, a produkciju Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi.