PDV i Pločnik 03. veljače predstavljaju novopokrenuti label Marka Nastića

PDV i Pločnik 03. veljače predstavljaju novopokrenuti label Marka Nastića, jednog od najpoznatijih DJ-a i producenata s ovih područja. 

Easy Tiger label je pokrenut 2017. godine, a do sada je izbacio dva izdanja koja se mogu naći na policama PDV dućana. Easy Tiger je do tada bio poznat kao serija partyja. Tom prilikom u b2b formaciji na DJ pultu nastupit će Marko Nastić i Djunior.

Marko Nastić, svjetski je poznat kao jedan od najboljih izvođača iz jugoistočne Europe. Marko i prijatelji izgradili su jednu od najživljih klupskih scena na Balkanu, onu koja je inspirirala novinare Mixmaga, The Facea, NME-a na pisanje. U karijeri dugoj gotovo 20 godina, Marko je izbacio više od 200 izdanja, uključujući remikseve i suradnje. Najpoznatiji je po svojim vrhunskim setovima na tri decka, s kojima je obišao svijet nekoliko puta, i u međuvremenu postao rezident festivala Exit. Stoji i iza projekta Easy Tiger poznate serije partyja, a od nedavno i istoimenog labela.

Djunior je član Intosomething ekipe koja još od kraja 90-ih godina doprinosi razvoju scene elektroničke glazbe u Sloveniji. Serija njegovih All We Are događanja odlično je poznata slovenskoj publici. Svoj zvuk gradi u nijansama minimal, deep i tech zvukova uz pucketanje vinila i lako se prilagođava lokaciji i publici.

*Zbog ograničenog kapaciteta broj posjetitelja je limitiran. Prvih 200 koji pošalju potvrdu dolaska te podatke (ime i prezime) sa subjectom maila “Easy Tiger” na plocnikzg@gmail.com bit će dodani na listu gostiju na ulazu.