Pennywise se u novom poglavlju filma ONO vraća s jasnom željom za osvetom

Film koji je zaradio gotovo dvadeset puta više od proračuna i etablirao se kao horor s najvećom zaradom u povijesti dobit će svoj nastavak koji bi u kina trebao stići početkom rujna.

Dvije godine nakon predstavljanja filma “Ono” (It Chapter One), drugi dio ekranizacije Kingove jezive priče, koju je dodatno popularizirala mini serija o avanturama iz gradića Derry, spremna nam je utjerati strah u kosti. Sudeći po reakcijama na prvi najavni video filma, dovoljno je manje od tri minute da pobjegnemo glavom bez obzira, a sada smo dočekali finalni trailer u kojem je jasno da se Pennywise vraća sa željom za osvetom.

“Dvadeset i sedam godina nakon [stravičnih] događaja koji su obilježili ljeto 1989, Ono (Skarsgård) se vraća. Klub luzera spreman je ispuniti svoja obećanja i vraća se u Derry, Maine, kako bi stali na kraj zlom stvoru jednom zauvijek. No nisu svjesni da se Ono vratilo snažnije i okrutnije nego ikad”, upozoravaju nas u samo startu. Ali ne zaboravite – ako ga se ne bojiš, ne može ti ništa!

Glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji redatelja Andrésa Muschiettija, nastaloj prema scenariju Garyja Daubermana, tumači švedski glumac Bill Skarsgård (Pennywise), a u nastavku mu se pridružuju Jessica Chastain kao odrasla Beverly Marsh, James McAvoy kao Bill Denbrough, Isaiah Mustafa kao Mike Hanlon, Jay Ryan kao Ben Hanscom, James Ransone kao Eddie Kaspbrak, Bill Hader kao Richie Tozier i Andy Bean kao Stanley Uris.

Ipak, svaki njihov mlađi “ja” – koje glume Sophia Lillis,  Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Jeremy Ray Taylor i Chosen Jacobs – vratit će se kao emotivni flashbackovi na traumu iz djetinjstva.

Ne zaboravite svoj crveni balon…