Perpetuum Jazzile – “All I Ask”

Perpetuum Jazzile objavili su svoj prvi 360-stupanjski videospot za novu vokalnu obradu pjesme ‘All I Ask,’ koju u originalu izvodi Adele.

S novim, emotivno vrlo izražajnim videospotom Perpetuum Jazzile najavljuju novi album koji će izaći u listopadu s naslovom ‘Both Sides.’ Javnosti će album uživo predstaviti na koncertnom spektaklu Vokal Xtravaganzza od 5. do 7. studenog u ljubljanskom Cankarjevom domu.

Jedna od najpopularnijih vokalnih skupina u Sloveniji i svijetu, Perpetuum Jazzile najavljuju izrazito sadržajnu sezonu za 2017. godinu. Sredinom listopada ove godine izlazi im novi album ‘Both Sides,’ koji su snimali nekoliko mjeseci. Radi se o albumu koji staje uz bok najvećim imenima vokalne glazbe u svijetu.

Perpetuum Jazzile, kako sami kažu, nisu vokalna skupina koja slijedi druge, već stvaraju i razvijaju vlastiti put, put suvremenog i energičnog vokalnog orkestra. Prepoznatljivi, između ostalog, po posebnim koreografijama na pozornici, u novom videospotu za pjesmu ‘All I Ask’ će vas oduševiti i svojim glumačkim izražajem