Petnaestogodišnja kći Chrisa Cornella objavila svoj prvi singl

Toni Cornell - "Far Away Places"

Chris Cornell i Toni Cornell / Fotografija: Getty

Pjesmu “Far Away Places” Toni Cornell producirao je ranije njen otac Chris Cornell, a pjesma je sada svoje mjesto sada kao dio filmskog soundtracka.

“Far Away Places” je, kako prenosi Spin, “glazbeni centar” istoimenog kratkog filma koji se trenutno prikazuje na raznim filmskim festivalima.

Radnja filma prati mladića koji putuje iz Los Angelesa na Tahiti kako bi posjetio svoje rođake. U međuvremenu saznaje ružne tajne koje je obitelj skrivala. Sukladno filmu, tema melankolične pjesme potraga je za pomoći i povjerenjem. Glazbeno je “Far Away Places” zanimljiva kombinacija instrumenata. Uz fokus na akustične gitare pjesmu obogaćuju zanimljivi tonovi laganih perkusija, klavijatura i ksilofona.

Toni Cornell samostalni je napisala pjesmu dok je kao producent je naveden njezin otac, Chris Cornell. Toni je upravo napunila 15 godina, a uzevši u obzir da pokojni Cornell potpisuje produkciju, da se zaključiti kako je glazbenica pjesmu napisala već u vrlo mladoj dobi. Prošle godine, javno se pojavila na nastupu za Dan očeva kada je otpjevala Princeov “Nothing Compares 2 U”, a samo nekoliko mjeseci nakon što je Cornell preminuo, na nacionalnoj televiziju mi je posvetila emotivnu izvedbu pjesme “Hallelujah”.

Toni Cornell će sve prihode od pjesme “Far Away Places” donirati udruzi za prevenciju nasilja nad djecom.