PINK STUDIO – Novi singl “Misli na nas”

pink-studio

Simpatični power-pop sastav, Pink Studio, uoči nastupa na jednom od najposjećenijih festivala u regiji, T-mobile INmusic festivalu, predstavlja svoj novi singl.

Pjesma koja će biti njihov drugi singl i koja će ujedno najaviti njihov novi album koji izlazi u jesen, zove se “Misli na nas”.

Prethodni singl „Želim ti reći“ oduševio je radijske urednike i publiku te se dugo zadržao na radijskim top ljestvicama, a sada predstavljaju još jednu ljetnu i lepršavu pjesmu za koju se nadaju da će ponoviti uspjehe svih njihovih prijašnjih singlova!

Podsjećamo, ovaj talentirani, sedmeročlani bend se 2009. godine predstavio singlovima „Ne/staješ“ i „Infra Inga“ te velikim hitom „Jutro poslije“, koji je osvojio slušatelje i postao jednom od najtraženiih pjesama hrvatskog radijskog etera u prvoj polovici 2010. godine, a iste godine izašao im je i album „Soundtrack za lutku“.

Albumom “Soundtrack za lutku” željeli su stvoriti autorski, drukčiji zvuk, upumpati svježu krv u pojačala i pokrenuti novi power pop val koji bi okupljao mlade umjetnike koji sve glasnije naviru kroz vrata neke nove scene. Svakoj pjesmi na albumu pristupano je s posebnom pažnjom i ljubavlju a kako njihove pjesme zvuče uživo moći ćete čuti već ovu srijedu, 22.6. na T-mobile INmusic festivalu, na World stage-u od 17 sati.

Pink Studio čine Ivana Kardum (vokal), Ana Bogdan (klavijature i back vokali), Ana Pavić (back vokal), Niko Radas (bubnjevi i udaraljke), Nikola Karan (bass), Ivan Glasnović (solo gitara) i Josip Pintarić (gitara).

Od danas pjesma “Misli na mene” kreće put etera radijskih postaja u Hrvatskoj.