Pink Studio – “Sasvim tvoje”

Pink Studio vraća se u radijski eter i na televizijske ekrane novom sjajnom pjesmom ”Sasvim tvoje”!

”Voljeli bismo da slušatelj interpretira pjesmu na svoj način. Definitivno možemo reći da nudimo (opet) jednu ljubavnu pjesmu, ali tema nije slomljeno srce ili kako ga najbezbolnije slomiti drugome. Zanimalo nas je što se počne događati nakon što nam se dogodi ljubav. Na koji način se mijenjamo? Znači li to da partner nikad zapravo ne vidi naše pravo lice? Može li to biti prava ljubav ako se volimo pod maskama? U svakom slučaju, ako se već opterećujemo tako ozbiljnim pitanjima, to ne znači da ćete čuti nekakvu tmurnu baladu. Naprotiv, pjesma je plesna i melodična, s refrenom koji će se, nadamo se,nemilosrdno lijepiti za uši s kojima se sudari.” naglašava Pink Studio.

Glazbu za pjesmu “Sasvim tvoje” napisali su Nikola Karan, Ana Bogdan i Ivan Glasnović, autor teksta je Željka Mićanović, dok aranžman zajednički potpisuju Pink Studio i Silvio Pasarić, ujedno i producent pjesme.

Redateljica ovog zanimljivog videospota je Janja Pilić, snimao ga je Jurica Marković, a montirala Sandra Jelovac. Asistentice produkcije bile su Mirna Peteh-Kazija i Josipa Pilić.

“Sasvim tvoje” naći će se i na novom, trećem studijskom albumu Pink Studija koji bi se trebao pojaviti u prodaji u izdanju Sipa Music / Dallas Recordsa krajem godine.