Pips, Chips & Videoclips – “K1”

Pips, Chips & Videoclips predstavili su danas svoj novi singl “K1” uz prateći video uradak u kojem se još jednom pojavljuje popularna hrvatska glumica Nina Violić.

Heroina hrvatskog glumišta srednje generacije već četvrti puta sudjeluje u nekom Pips spotu. Prisjetimo se – glumila je u „Gume na kotačima“, „Supermami“ i „Poštaru lakog sna“. Može se zaključiti da je Nina, sasvim namjerno i neslučajno, vezivno tkivo svih faza karijere Pipsa.

‘Pusti mi vrata da uđem da ne rastavljam krov’, mi je najljepši stih koji sam čula u zadnje vrijeme, za nas šaljive melankoličare to je jednostavno to! Jako, jako mi je drago da što sam nakon puno godina ponovno godina snimila spot za Pipse.” izjavila je Nina prilikom predstavljanja video spota.

Za režiju spota snimanog u Ljubljani zaslužan je Ven Jemeršić – nagrađivani slovenski režiser (rođeni Zagrepčanin!) i snimatelj mnogobrojnih filmova, serija, reklamnih kampanja i videospotova. U Hrvatskoj je poznat po režiji niza spotova Jinxa, dok je režiranje videa za recentni singl Pipsa njegova prva suradnja s bandom do sada.

S Venom sam poželio raditi još od legendarnog „Zagora“, songa „Central problema“ kojeg je on režirao. Kad je to bilo, prije Isusa, valjda!? A Nina, Nina je naša vječna ljubav. Osim što je naj, naj, naj i što uvijek sa strahopoštovanjem pitam da li bi glumila u spotu ovaj puta joj se stvarno dopala pjesma. To mi je na koncu bitnije od svega, i ujedno najveća pohvala.“ izjavio je Dubravko Ivaniš.