Pips, Chips & Videoclips novim singlom obilježavaju 25 godina postojanja

Pips, Chips & Videoclips obilježavaju 25 godina postojanja i svoju publiku su tom prigodom odlučili počastiti novim singlom “K1”.

Baš nikad nam na obljetnice nije uspjelo isfurati događanje kakvo smo htjeli, na način koji smo planirali. Veliki samostalni koncerti nas nisu zanimali, uvijek smo razmišljali o multimedijalnom, multižanrovskom pristupu gdje bi Pipsi bili samo puzzla većeg mozaika. Nije nam se poklopilo tako da niti jednu do dandanas nismo obilježili. Eto, zato  za našu 25. godišnjicu dajemo song – K1,  za koji smo se svi u bandu složili da predstavlja ono najbolje od nas u ovom trenutku. „Budi dobar u zlom svijetu!“ poruka je za koju mislimo da je važna u vremenu i na mjestu kojem živimo.” Dubravko Ivaniš

Iako bi se mnog mogli ponadati, upravo objavljeni singl ne predstavlja najavu za novo studijsko izdanje, iako planiraju periodično objavljivati nove singlove, no utješit vas može da je pred Pipsima bogata sezona nastupa koje planiraju uskoro najaviti.

Singl će također biti popraćen video spotom koji bi trebao biti realiziran do svibnja. Iako nije otkrio puno detalja, Ivaniš se nije libio osvrnuti na dosadašnju praksu video spotova na sceni.

Nevjerojatan postotak spotova koje vidim zadnjih ohoho godina su mi potpuno bezveze, tako da često odlučimo pjesmu ostaviti bez slike, što je zaista loše za promociju, ali barem me ne boli želudac od činjenice da je song spotom devalvirao, umjesto da bude suprotno“, izjavio je Ivaniš.