Pistolero label party u Attacku uz njemačkog producenta Hansa Dunkelkammera

Pistolero Recordings u zagrebačkom klubu Attack organizira 17. ožujka label party na kojem će im se pridružiti i njemački producent Hans Dunkelkammer. Uz njega na partiju nastupiti će Val Vashar, Mayix i BiTon dok su za video zaduženi VJ Wild Bronco & VJ Naanaa.

Odnedavno je vani i prva Pistolero Rec kompilacija naziva “Protodynamics” koju je složio Mayix (aka Zmayo). Rezultat je odličan i na kompilaciji se nalazi solidna količina raznovrsnih breakbeat brija, od electro-nuskoolbreaksa i psystepa, preko tech-funka do psybreaks bangera, a ekipa je sa svih strana svijeta, od Europe (Virus (Hr), Jnr Hacksaw (Uk), Uchu (Rus), Baboden (Ita), Sensitrope (Ch), AquariOhm (Fra), M&J (De)), preko Amerike (Axawaya (Peru), KontrolPhrik (Usa), južne Afrike (Psydewise) i Australije (Digital Swamp). Mastering je u Berlinu odradio Robert Hundt (aka Radioactive Cake / Zeitgeist) sa Glitchy.Tonic Recordsa u svom Anti-Logic Mastering studiju.

Hans Dunkelkammer (Glitchy.Tonic.Records / Pistolero Recordings / Berlin / DE)

Hans Dunkelkammer je njemački dj/producent iz Berlina, mjuzu objavljuje na Glitchy.Tonic.Recordsu, a na Pistolero labelu izašao je njegov “Post Factum EP”. “Usual Monkey Habits” naziv je njegovog odličnog albuma iz 2016. na kojem kombinira psygressive “zenonesque” zvuk sa technom uz jazz i funk elemente.

www.glitchytonicrecords.bandcamp.com/album/usual-monkey-habits-71
www.soundcloud.com/hans-dunkelkammer


Val Vashar (Zenon Records / HR)

Val Vashar Kurtin već godinama neumorno radi na širenju trens kulture unutar i izvan granice Hrvatske. Label DJ je Zenon Recordsa i jednako se dobro snalazi u raznim psihodeličnim stilovima poput psygressiva ili techna.

www.soundcloud.com/val_vashar

Mayix (Pistolero Recordings / HR)

Mayix je Pistolero Rec label manager/selektor, dugo je godina na sceni (aka Zmayo), a kao DJ premazan je svim mastima i setovi mu se mogu opisati kao psy-prog-tech-breaks hibridi.

www.soundcloud.com/m-a-y-i-x

BiTon (Pistolero / HR)

Uvodni set odradit će BiTon.

www.mixcloud.com/pistolerorecordings

Video:

VJ Wild Bronco & VJ Naanaa