Pitsome Pete – “Troubled Soul”

Pitsome Pete, kantautor iz Zagreba, objavio spot za pjesmu inspiriranu hit serijom “Breaking Bad”.

“Troubled Soul” ime je prvog singla zagrebačkog rock kantautora Pitsome Petea, za koju je upravo objavljen interesantan video spot. Riječ je o energičnoj, plesnoj pjesmi u rockabilly stilu, zarazne melodije i teksta inspiriranog hit serijom “Breaking Bad” o srednjoškolskom profesoru kemije, koji da bi prehranio svoju obitelj postaje opasni diler droge iz kućne radinosti. Snimam na raznim lokacijama u Zagrebu, ali i u brijačnici. Spot obiluje brojnim retro i vintage detaljima, a uz Petea u glavnoj ulozi i negativca koji mu “diše za vratom” (također aluzija na radnju seriju) u spot se pojavljuju profesionalni pin up model Goa Way, te Peteova kolegica, mlada glazbenica Blondie Widow.

Pitsome Pete novo je ime na domaćoj rock sceni, no on definitivno nije glazbenik “od jučer”, budući da svira već dugi niz godina u brojnim bendovima, te je a druge razne načine vezan uz glazbu. Koncertno je izrazito aktivan sa svojim akustičnim cover bendom Singing String, a s kolegicom iz spota Blondie Widow i pratećim bendom sprema veliki autorski koncert u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 04. ožujka.

Spot je proizvela Industrija slike i zvuka d.o.o., pod režiserskom palicom Filipa Fruka i snimateljskim okom Ivana Zadre. Montažu potpisuje Marijo Alojzije Lubina, producent je Igor Sumakobić, a za styling je bila zadužena Irena Jukić. Spot se uskoro očekuje u programima nacionalnih TV kuća, a pjesma će se od idućeg tjedna moći čuti i na brojnim radio postajama.