Pjesma “Ljubav krvari” otvara najnoviji studijski uradak Gorana Bare & Majki

“Ljubav krvari”, pjesma koja otvara najnoviji studijski uradak Gorana Bare & Majki, objavljena je na YouTube kanalu Croatia Recordsa.

Radi se o snimci iz slovenskog studija RSL gdje je album snimljen, miksan i masteriran pod producentskom palicom Marija Rašića. Dok čekate službeni spot uživat ćete u sjajnoj izvedbi najjače i najbolnije stvari na albumu koji samo niže pohvale. Najavljivan kao rock album godine, svaka recenzija koja je do sada objavljena to i potvrđuje – “Nuspojave” će sigurno postati kultno izdanje i jedno od najjačih ostvarenja Gorana Bare & Majki.

Aleksandar Dragaš za Jutarnji list o albumu piše kako “Nuspojave” iskaču iz svega što je naš najkarizmatičniji rock pjesnik ikada snimio i objavio dok Hrvoje Horvat za Večernji list piše kako su “Nuspojave” središnje mjesto ovogodišnje domaće produkcije i fascinantan rad autora i suradnika na albumu.

Predstavljanje novog albuma “Nuspojave” održat će se u Caffe baru i Music shopu Nova ploča, Bogovićeva 5, sutra, u četvrtak, 5. travnja s početkom u 18 sati, a potpisivanje albuma za fanove održat će se u 19 sati.