Pločnik večeras ugošćuje kantautora Denisa Kataneca

Danas, 19. prosinca, Pločnik ugošćuje Denisa Kataneca, jednog od najznačajnijih autora i tekstopisaca nove generacije. Zagrebački kantautor je ujedno i pokretač bendova Felon, DK Okanagan LTD te recentne Klinike.

Iza sebe ima album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata “Sveska bijednih I”, “Sveska bijednih II” i “Sveska bijednih III”, “Sve moje Laurie” sa bendom DK Okanagan LTD, solo album “Pejotl” te „Nikta Zorja“. Sva izdanja redom završavaju na visokim pozicijama svih relevantnih portala u regiji.

Odsvirao je preko 200 koncerata, a jedni od zapaženijih bili su njegovi nastupi prije svjetski priznatog američkog singer-songwritera Damiana Jurada te Damira Avdića. Radi i glazbu za dokumentarac “Florian”, redatelja Daria Bukovskog, koji je trenutno na proputovanju po filmskim festivalima diljem svijeta gdje također prima brojne nagrade i priznanja.

Upad na koncert je besplatan, ali ne brinite, za sve koji će htjeti i moći podržati, bit će tu i škrabica. Sav prikupljen novac ide izvođaču.