Počelo je odbrojavanje do novog albuma Queens Of The Stone Age

Nagađanjima je došao kraj, dugoočekivani novi album Queens Of The Stone Age snimljen je i spreman za objavu tokom ove godine.

Josh Homme je, nakon što je bend na svojim službenim stranicama bacio prvi hint o novom albumu, ovih dana osobno potvrdio prve datume turneje, kao i činjenicu da prvi singl s novog albuma možemo očekivati već u lipnju.

Josh Homme unatoč tome što je imao pune ruke posla na turneji uz Iggy Popa, s kojim je izdao hvaljeni album„Post Pop Depression“, u ljeto prošle godine podjelio je s javnosti da je započeo rad na nadolazećem albumu, nasljedniku „…Like Clockwork“. Homme je ovih dana za strane medije potvrdio da album izlazi ove godine te otkrio da na njemu ovaj put neće biti glazbenih gostovanja kao na prijašnjim izdanjima.

Kako je Homme izjavio prošle godine – bend nastavlja u istoj postavi kao na „…Like Clockwork“ albumu što sugerira da nema ništa od povratka basista i dugogodišnjeg prijatelja – Nick Oliveria na novom izdanju, kao ni gostovanja Dave Grohla, stalnog rezidenta u studiju QOTSA.