Pokažite da ste glazbeni znalci i osvojite privatni koncert u svom domu

Iskon i Rock&OFF upravo su predstavili veliki glazbeni kviz, koji će se na redovitoj mjesečnoj bazi održavati u malom pogonu Tvornice Kulture

Glazbeni entuzijasti upravo dobivaju pravu priliku pokazati sve što znaju o svojim rock i vezanim, domaćim i stranim izvođačima, glazbenim događanjima, povijesno važnim datumima… Iskon i Rock&OFF upravo su predstavili veliki glazbeni kviz, koji će se na redovitoj mjesečnoj bazi održavati u malom pogonu Tvornice Kulture, a čiji će voditelji biti poznata lica s hrvatske glazbene scene.

Prvi susret zaljubljenika u glazbu zakazan je za 29. travnja s početkom u 20 sati, a pitanja će na premijernom izdanju čitati (i kvizaše zabavljati) Hrvoje Marjanović, jedan od  članova popularnog hrvatskog rap dvojca Krankšvester, koji bez dlake na jeziku žare i pale hrvatskom hip hop scenom.

Hrvoje Marjanović / Krankšvester

U ovom su trenutku otvorene i prijave za kviz putem linka na službenom FB eventu. Sudjelovanje je besplatno, a prijave na licu mjesta bit će moguće u slučaju dovoljnog broja mjesta u ponedjeljak. Timovi kvizaša mogu brojati do četiri člana te, osim mjesečnih nagrada te titule ultimativnih glazbenih znalaca, na kraju godine osvojiti i nastup hrvatskog izvođača po vlastitom izboru na kućnom tulumu.

Pitanja za svaki od kvizova osmislit će ekipa iz Tvornice kvizova, zaslužna za materijal kojim se rešeta natjecatelje u popularnom TV kvizu “Potjera”. Pitanja će, naravno, biti glazbene tematike – od povijesti glazbe, članova bendova, znakovitosti stihova.  Iskon i Rock&OFF su za pobjednike svakog izdanja kviza osigurali glazbene nagrade – ovaj put to su JBL bluetooth zvučnici, Rock&OFF goodie bagovi te još pokoje iznenađenje koje će biti otkriveno na licu mjesta u Malom pogonu Tvornice. Osim nagrada, timovi na svakom izdanju kviza osvajaju i bodove, a tim s najvećim zbrojem bodova na samom kraju glazbene sezone u prosincu osvaja jedinstvenu nagradu – nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu. Od kraja lipnja organizatori pripremaju i posebna izdanja svojeg glazbenog kviza na ljetnoj pop up turneji po nekima od najpoznatijih domaćih festivala.

Šećer na kraju – ubrzo nakon kviza pokrenut će se i Rock&OFF internet radio, na kojem ćete moći uživati u 24-satnom streamu hitova hrvatskih rock, rap, elektronskih, pop, jazz & off izvođača, i to bez prekida ili reklama. Rock&Off radio bit će dostupan online i na Iskon.TV-u od 3. svibnja. Organizatori Rock&Offa pripremaju i još neka iznenađenja!

Sve formalne detalje prvog kviza pogledajte na službenom Facebook eventu i nemojte se zaboraviti prijaviti.