Poklanjamo napeti triler “Sve same laži” spisateljice Clare Mackintosh

"Sve same laži" je napeti triler koji će vas oduševiti.

Spisateljica Clare Mackintosh već ima nekoliko romana prevedenih na hrvatski, a posljednja od njezinih sjajnih knjiga “Sve same laži” objavljena je nedavno u nakladi Mozaik Knjige.

“Sve same laži” napeti je triler prepun emocija koji savršeno opisuje probleme i dramu koje proživljava Anna Johnson. Anna pokušava svoj život dovesti ponovno na prvi put nakon godine dana depresije i iznimno teških životnih okolnosti. Naime, njezini roditelji odlučili su počiniti samoubojstvo u razmaku od samo sedam mjeseci. Anna je sada majka i odgaja kćer Ellu s partnerom Markom, a još uvijek joj je teško prihvatiti da njezinih roditelja više nema. Na godišnjicu smrti njezine majke dobiva poruku koja implicira da njezina smrt nije bila samoubojstvo, a to je informacija u koju i sama vjeruje već čitavu godinu. Dok policija i dalje tvrdi da se radi o samoubojstvu, a onda s druge strane kaže da je u pitanju ubojstvo, nitko od njih nije u pravu. Anna sve više istražuje o prošlosti svoje obitelji, do te mjere da bi ona mogla ugroziti njezinu budućnost.

Knjiga “Sve same laži” napisana je tako da ako vam otkrijemo bilo koji detalj više, pokvarit ćemo vam čitavi doživljaj. Način na koji spisateljica razrađuje knjigu, borba likova koji se u njoj pojavljuju i poigravanje sa živcima čitatelja pravi su opis ovog sjajnoj psihološkog trilera. Sve preporuke za knjigu, a jedan poklanja vam Mixer.hr! 

Kako biste u svojim rukama držali knjigu “Sve same laži” morate pratiti jednostavan protokol od nekoliko koraka: ostaviti komentar na pripadajućem postu na našoj Facebook stranici, u kojem stoji vaše puno ime i prezime, ili nam na e-mail adresu nagradnjacha@mixer.hr pošaljite svoje podatke uz naznaku “LAŽ”.

Ime sretnog dobitnika/ice biti će izvučeno nasumičnim odabirom i objaviti sljedeću srijedu,  25. rujna iza 12h na stranici – rezultati nagradnih igara. Pratite nas, a mi vam želimo sretnu ruku u ovom darivanju!