Poklanjamo ulaznice, a saznali smo i tko je “Moj Šime” te koje zvijezde nastupaju u Punk Cabaretu!

Potvrđen nastup više od 30 glumačkih i glazbenih imena

Uoči događanja, kao treći singl i video s albuma objavljena je pjesma „Moj Šime“, koju su otpjevali Ervin Baučić i Adrian Pezdirc

Manje od tjedan dana nas dijeli do događanja PUNK CABARET Live in ZKM: Stanislav Kovačić & Glumci“ – kazališno-koncertne predstave kroz koju će ovaj svestrani glazbenik u društvu izvrsnih glumačkih i glazbenih imena predstaviti svoj hvaljeni album „Punk Cabaret“! I dok iščekujemo taj ponedjeljak, 20. siječnja, otkrivamo glazbene novitete uoči vrhunca ‘punk-cabaret“ proslave u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Ususret nastupu potvrđeno je i koja će to glumačko-glazbena imena uz Stanislava Kovačića te pod redateljskim umijećem Marija Kovača na pozornici ZKM-a 20. siječnja uživo iznijeti ovu punk-cabaret priču!

U pratnji izvrsnog benda pjesme s albuma će otpjevati: Tarik Filipović, Hrvojka Begović, Mario Kovač, Tara Rosandić, Ervin Baučić, Edo Maajka, Krešimir Mikić, Barbara Suhodolčan, Vilim Matula, Anica Tomić, Uršula Najev, Judita Franković, Rene Bitorajac, Bojana Gregorić-Vejzović, Leda Lovrenčić, Danijel Ljuboja, Jan Kerekeš, Mia Melcher, Iskra Jirsak, Nataša Janjić i Goran Navojec!

****

Ako su vas Punk Cabaret i impresivan niz glazbenih i glumačkih imena zainteresirali (Više o predstavi niže u nastavku teksta) usrećit će vas vijest da Mixer.hr u suradnji s Universal Music Croatia poklanja 2×2 ulaznice! 

Sve što trebate napraviti je u komentaru na objavljenom članku na našoj Facebook stranici napisati “Želim na Punk Cabaret” te nadopisati svoje puno ime i prezime. Jednake šanse imate i ako Vaše puno ime i prezime, uz naznaku “PUNK CABARET”,  pošaljete na nagradnjacha@mixer.hr 

Igramo se do petka, 17. siječnja u 11:00, a random odabir će odraditi svoje!

Ime dobitnika saznajte 17. siječnja nakon 12h na linku – rezultati nagradnih igara.

****

Osnovnu bendovsku postavu činit će Davor Doležal, Ante Prgin-Surka, Luka Abrus, Laura Tandarić i Stanislav Kovačić, dok će u ulozi pratećih vokala biti Melita Lovričević, Ivana Radan, Mario Alajbeg i Vlade Matulić. Uz njih, svojom sviračkom izvedbom predstavu će naizmjence nadopunjavati i Sonja Domitrović, Ivan Marincel, Igor Pavlica, Mario Bočić, Margareta Sinković, Nastja Štefanić, Ivana Čuljak, Lucija Stanojević, Jurica Rukljić i Josip Konfić.

Predstava će biti upotpunjena i prigodnim vizualnim projekcijama, o kojima će brinuti Ivan Marušić-Klif, a koje je dizajnirala Klasja Habjan. Uz to, najavljena su i pojedina iznenađenja u performansu, što će ipak biti prepušteno publici na otkrivanje.

Nakon „Ferma Dobre“ i „Je l’ se tebi sviđa“, kao novi singl s pratećim videom s albuma „Punk Cabaret“ objavljena je pjesma „Moj Šime“, koju su otpjevali Adrian Pezdirc i Ervin Baučić. Obojica se uz Stanka pojavljuju i u pratećem spotu, koji redateljski potpisuje Sandi Novak:

Podsjećamo, “Punk Cabaret” album Stanislava Kovačića objavljen je u svibnju prošle godine te je na jednom mjestu okupio 34 glumca i tri pjevača koji su otpjevali deset autorskih i žanrovski različitih pjesama ovog svestranog glazbenika! Iza simboličnog imena albuma krije se priča koja predstavlja ideju da se umjetnost i kultura njeguju odupiranjem trendovima, a glavni motiv je borba protiv sveopćeg poseljačivanja glazbe. Ovu poruku prati i čitav vizualni identitet albuma, što slikovito otkriva i naslovnica izdanja – punk lubanja s irokezom u pojednostavljenoj i dobroćudnijoj varijanti, za što je zaslužan dizajn studio klasja&zita.

Ovo studijsko izdanje je po objavi ostvarilo pozitivne osvrte cijenjenih glazbenih kritičara te se našlo i u odabiru nekolicine godišnjih pregleda ponajboljih domaćih albuma 2019. godine. Ovo će biti iznimna i rijetka prilika čuti kako „Punk Cabaret“ zvuči uživo, i to u svom prirodnom okruženju – na kazališnim daskama, uz čitav niz glumačkih i glazbenih imena koja će ovu priču pretvoriti u glazbeno-scensku punk rapsodiju! Ulaznice su dostupne u prodaji, ekskluzivno u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 Kn.

Album „Punk Cabaret“ dostupan je za slušanje putem digitalnih glazbenih platformi – Deezer & Google Play, dok je fizičko izdanje moguće pronaći u CD shopovima:

CD: https://punkcabaret.lnk.to/CD / digital: http://punkcabaret.lnk.to/album 

Stanislav Kovačić: “Punk Cabaret” – Samozatajni genijalac