Polar Bear Club oprašta se od bubnjara

Polar Bear Club polarbearcl

Polar Bear Club, američki post-hardcore/indie rock band iz Syracuse, najavio je odlazak svog bubnjara Emmett Menkea i izrazio dobrodošlicu novom bubnjaru Tyler Mahurinu. Menke je napustio bend u prijateljskim odnosima izjavljujući:

Nakon dugog promišljanja, borbe sa samim sobom i saslušanih tuđih savjeta, donio sam odluku da trajno napustim svoje mjesto bubnjara u Polar Bear Clubu. U isto vrijeme, prije tri godine kada je moja kćer Milo rođena, PBC je odlučio postati bend s punim radnim vremenom. Bila je to konstantna borba da održim zdrav obiteljski život dok odrađujem 200 nastupa godišnje i došlo je do prijelomne točke kada sam morao učiniti pravu stvar kao otac i povući se sa scene. Volim svoju braću u Polar Bear Clubu i želim im sve najbolje.“

Emmettov posljednji udio u bendu bio je snimanje njihovog novog albuma Clash Battle Guilt Pride čija se objava očekuje uskoro, a novi line-up benda kreće za Europu slijedeći mjesec sa startom u Velikoj Britaniji, dok nama najbliže svirke odradit će u Budimpešti 26.srpnja i Salzburgu 27.srpnja.