Polarity of Life najavio novi EP “Beginning/End/Beginning”

PolarityofLife

Zagrebački Polarity of Life objavio je ovih dana kako je završeno snimanje novog EP-a i sada sve ulazi u fazu post produkcije. EP će se zvati “Beginning/End/Beginning” i vjerojatno će ugledati svjeto dana tokom ljeta.

Cijeli EP je polukonceptualno djelo koje se bavi ponovnim pronalaskom snage, upornosti i prosvijetljenja u najtežim trenutcima. Snimali smo u SoundCollapse studiu pod vodstvom našeg dragog i neprocijenjivog prijatelja Josipa Pilipića, dok je Artwork radila jako talentirana Marija Anušić iz RussianDoll. Hvala im na svemu! „ izjavio je bend na svojoj službenoj Facebook stranici gdje je s fanovima podijelio i artwork koji će krasiti naslovnicu albuma.

polarity of life
Popis pjesama:
1. Cutting Through
2. Epiphany
3. Beginning/End/Beginning
4. (In)security Walls
5. For You

Andrej Sabljić (vokal i gitara), Dario Hustić (gitara), Josip Pilipić (bass gitara) i Miroslav Nađ (bubnjevi), četvorka je koja nikada publiku ne ostavlja razočaranom i na sceni rokaju već gotovo desetljeće. Nastao na temeljima benda Scarab, bend je tražio svoj zvuk dok se sve nije posložilo na prvom full lenght albumu “Polarity of Life”, koji je u potpunosti napravljen po DIY sistemu i obuhvaća na jednom mjestu sav uloženi trud i rad bivših i novih članova. Veću pozornost publike izazvali su kao dio odličnog projekta United bands vs. Crowd, fantastične ideje kojom se privuklo dosta zaljubljenika u metal i kojom je 6 bendova gostovalo u gradovima diljem Hrvatske.