Ponoćna prodaja novog albuma Brucea Springsteena

Menart i Hard Place organiziraju ponoćnu prodaju novog albuma Brucea Springsteena “Wrecking Ball”, u ponedjeljak, 5. ožujka!

U sklopu programa “Doktor Vam preporuča”  već od  20:00 sati, poslušajte u cijelosti novi album, pogledajte najnoviji spot za singl “We take care of our own”  te budite  među prvima koji će kupiti svoj originalni primjerak albuma!

Ulaz je besplatan, a najsretniji obožavatelj imat će priliku tijekom večeri osvojiti i jedan CD u nagradnoj igri!

Nove pjesme  s dugoočekivanog nadolazećeg albuma Brucea Springsteena “Wrecking Ball”  (Columbia/Sony Music/Menart) dostupne su već  na online streamingu i radiju i do 2. ožujka možete poslušati po jednu pjesmu dnevno s albuma koji izlazi 6.ožujka. Album je najavljen singlom “We Take Care Of Our Own” koja je već osvojila radijski eter. Ta pjesma nije ponuđena na streaming, ali zato obožavatelji svakog dana željno iščekuju po jednu od novih deset pjesmama.  Na zadovoljstvo mnogobrojnih obožavatelja, pred Springsteenom i E Street Bandom su i velika američka te europska turneja, a od gradova najbližih Hrvatskoj nastupit će u Trstu, Milanu i Beču (više o datumim na:  www.brucespringsteen.net ).

17. po redu studijski album slavnog Bossa donosi 11 novih pjesama, produkciju potpisuju  Ron Aniello i  Jon Landau.

“…Tekstovi pjesama pričaju priču koju ne možete čuti bilo gdje, a glazba je najinovativnija u nekoliko posljednjih godina. Ovi su mu tekstovi među najboljima u karijeri. I obožavatelji veteran, ali i novi obožavatelji Springsteena pronaći će mnogo toga za voljeti na albumu “Wrecking Ball”.  – rekao je Jon Landau.

Popis pjesama na CD-u:
1. We Take Care of Our Own
2. Easy Money
3. Shackled and Drawn
4. Jack of All Trades
5. Death to My Hometown
6. This Depression
7. Wrecking Ball
8. You’ve Got It
9. Rocky Ground
10. Land of Hope and Dreams
11. We Are Alive