Popusti, akcije i povoljnije ulaznice za Dimensions i Outlook festivale

Dimensions photo: Dan_Medhurst
Dimensions
photo: Dan_Medhurst

Dimensions festival nedavno je rasprodao međunarodne ulaznice, ali u prodaji su i dalje povoljnije festivalske ulaznice, kao i ulaznice za koncert otvorenja, za stanovnike Hrvatske i drugih ex-Yu zemalja. Broj tih ulaznica je limitiran pa se savjetuje svima koji žele ovo ljeto posjetiti ovaj epicentar najsvježije elektroničke glazbe da svoju ulaznicu nabave na vrijeme.

Uzbudljivo Dimensions putovanje kroz mnogobrojne sfere elektroničke glazbe krenut će ispod stoljetnih kamenih zidina i svodova pulske Arene, 26. kolovoza na velikom koncertu otvorenja na kojem nastupaju Four Tet Live, Little Dragon i Floating Points. Već sljedeći dan, festival se seli na predivne lokacije – tvrđavu Punta Christo i poluotok Štinjan te pripadajući mu kamp i festivalsku plažu. Uz preko 200 izvođača, Dimensions festival s posebnim ponosom najavljuje dolazak glavnog ovogodišnjeg gosta, rodonačelnika funka – Georgea Clintona i njegovu Parliament-Funkadelic obitelj!

Upravo na Dimensions festivalu zapanjujućih 35 godina karijere obilježit će Juan Atkins, jedan od začetnika techno glazbe, a festival s veseljem najavljuje povratak još jednih techno velikana – detroitski kolektiv Underground Resistance. Na tvrđavu se vraća festivalska ikona Moodymann, stiže ključna figura house glazbe, Lil Louis, britanski elektronički dvojac Mount Kimbie, Boddika i Loefah, dva iznimna britanska producenta, Ben Klock, Rodhad i Surgeon pobrinut će se za dovljnu dozu techna, a uz njih tu su mnogi drugi velikani i mladi talenti.

Tjedan dana nakon Dimensions festivala tvrđavu Punta Christo zauzet će Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture. Outlook je nedavno za stanovnike Hrvatske i ex-Yu regije uveo i posebnu akciju 2+1 na festivalske ulaznice, u kojem vam omogućuje da tri ulaznice kupite za cijenu dvije.

S ulaznicom za Outlook festval u džepu možete čuti i uživati u najboljem od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum’n’bass, garage i srodne glazbe, kroz četiri dana i noći na 12 festivalskih pozornica, impresivnim brojem od preko 300 izvođača, posebnom dnevnom beach stageu, kampom na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima.

Osmi Outlook festival bit će otvoren velikim koncertom u impresivnoj pulskoj Areni, 2. rujna, a glavni gosti su uvjerljivo najoriginalniji hip-hop kolektiv svih vremena – Jurassic 5, jedan od najpoznatijih i najintrigantnijih britanskih producenata – SBTRKT te pionirski drum and bass bend Roni Size Reprazent Live.

Od 3. do 6. rujna na tvrđavi Punta Christo stižu zaista impresivna imena: BEENIE MAN, Run The Jewels, Boy Better Know, The Madlib Carnival – Madlib, Pete Rock, J Rocc and Moodymann, Wiley, Noisia, Dusky, Flatbush Zombies, Shy FX, Congo Natty feat Congo Dubz & Tenor Fly, Jeru The Damaja, The Beatnuts, Digital Mystikz, DJ EZ, Goldie, Mount Kimbie (dj set), Cutty Ranks, Kate Tempest, David Rodigan, Loefah, Oneman, Protoje & The Indiggnation te mnogi drugi.

Povoljnije ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije za Dimensions i Outlook festival po cijeni od 660 kuna mogu se nabaviti na stranicama Pozitivnog ritma, u Entrio sistemima, te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje. Ulaznice za koncerte otvorenja za Dimensions i Outlook festivale po cijeni od 240 kuna su u prodaji i mogu se naći putem Entrio sistema, na stranicama Pozitivnog ritma te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje.

Festivalske ulaznice za Outlook i Dimensions festivale s posebnim popustom za čitatelje 24sata mogu se kupiti preko web stranica 24sata (Dimensions festival
Outlook festival)