Porto Morto predstavio novu seriju live snimaka iz Studentskog Centra

Porto Morto objavio je drugi dio live snimaka snimanih u Studentskom Centru ranije ove godine u suradnji s Muzičkim salonom Studentskog Centra, Kramasonik studijom i Hommage produkcijom.

Na njihovom YouTube kanalu dostupne su live verzije pjesama “Previše kraljeva”, “Ručak u podne” i “Omletkoje su tom prilikom poprimile novu dimenziju zahvaljujući osvježenim aranžmanima.

Sljedeća prilika da čujete bend uživo bit će na humanitarnom festivalu pod nazivom “Svi za jednog!koji se održava 23.12. u AKC Medika.

Zagrebački bend Porto Morto svoje korijene vuče iz kraja prošlog desetljeća i kolektiva bendova JeboTon. Nakon gotovo 5 godina bend je prošao razne transformacije, što u članstvu, što u zvuku, te u prosincu prošle godine izdao istoimeni album prvijenac, a trenutno rade na njegovom nasljedniku.

Porto Morto su: Roko Crnić (vokal, bas), Hrvoje Klemenčić (klavijature, vokal), Matija Brajković (gitara), Matej Perić (bubnjevi), Marijan Uroić (udaraljke), Leo Beslać (flauta, sopran saksofon), Juraj Borić (truba), Antun Aleksa (trombon) i Mak Murtić (saksofon).