Posljednji danji promotivne prodaje ulaznica!

mars

Treće izdanje Mars festivala, s američkim rock sastavom 30 Seconds to Mars u naslovnoj ulozi, događa se ove godine u petak 10.06., još jednom u dvorištu Jedinstva na Trnjanskom nasipu.

Nakon što je prošlogodišnji Mars festival do vrha napunio spomenutu lokaciju s Skunk Anansie i nizom ostalih izvođača, čini se da nas i ove godine očekuje sličan scenarij. Odlična početna prodaja ulaznica ide tome u prilog, a one s promotivnom cijenom od 200 kn mogu se kupiti još samo do ponedjeljka navečer.

Od utorka 29.03. cijena ulaznica iznosi 230 kn.

Poznata su i dva domaća imena za klub Močvaru, i ove godine drugi stage Mars festivala. Nina Romić dolazi predstaviti svoj fenomenalni prvijenac "Daljine", jedno od najhvaljenijih izdanja od strane kritike unazad godinu dana, dok će underground rock snagatori Stonebride svojim naslagama debelih riffova i ritmova dodatno oznojiti zidove Močvare.

Ulaznice po 200 kn dakle još samo do kraja ponedjeljka u Dallas music shopovima diljem Hrvatske, Dancing Bearu, Dirty Old Shopu, Rockmarku i svim Eventimovim prodajnim mjestima, kao i na www.eventim.hr