Poslušajte božićne singlove Nene Belana

belan-big
photo by Ivan Gari Suvalj

U trideset godina dugoj glazbenoj karijeri Nene Belana, konačno je došlo vrijeme i za prve božićne singlove! Riječ je o pjesmi ”Božićna (A gdje si ti)” za koju je tekst i glazbu napisao splitski autor i producent, Tomislav Mrduljaš, te njezinoj engleskoj verziji pod nazivom ”Christmas Miracle”.

”S obzirom na moja tri desetljeća bavljenja glazbom, i ja sam donekle iznenađen što je tek sad došao red na neku prigodnu božićnu stvar. Čekao sam pravu, nisam htio snimiti bilo što, a Tomina pjesma svidjela mi se već u demo fazi. Na kraju smo je snimili na relaciji Split – Rijeka i jako sam zadovoljan kako je ispala.”, izjavio je Belan.

CHRISTMAS MIRACLE: https://www.youtube.com/watch?v=IzjW_82_bZY

Belan sa svojim Fiumensima priprema veliki koncert ”Ljubav i moda” kojim će 27. veljače, u zagrebačkom Domu sportova, obilježiti 30 godina svoje karijere, 30 godina od prvog albuma Đavola ”Ljubav i moda” koji je objavljen 1986. godine i 30 godina od prvog koncerta Đavola u legendarnom Kulušiću.

Ulaznice su već u prodaji i mogu se kupiti u sustavu Eventima, u Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci i u Dirty Old Shopu. One najpovoljnije ‘early bird’ po cijeni od 75 kn možete kupiti samo do 31.12.2015., pa svakako požurite jer će nakon nove godine cijena ulaznica biti 95 kn, a na dan koncert 110 kn.