Poslušajte komadić atmosfere novog albuma Neil Younga

Neil Young i Crazy Horse su dovršili snimanje potpuno novog studijskog albuma pod nazivom “Colorado” koji će ugledati svjetlo dana 25. listopada.

Riječ je o njihovoj prvoj novoj suradnja od 2012., a mali “komadić” atmosfere novog albuma možete poslušati na singlu “Rainbow Of Colors”:

Album “Colorado” će biti objavljen ovog listopadaoistop pod okriljem izdavačke kuće Reprise i nasljednik je ranije objavljenih “Americana” i “Psychedelic Pill” iz 2012. godine. Snimljen je tijekom travnja u Coloradu u studiju “In The Clouds”, a Crazy Horse glazbenici koji su sudjelovali u stvaranju novog studijskog izdanja, uz Younga su: Nils Lofgren, Ralph Molina i Billy Talbot. Raniji gitarist benda, Frank “Poncho” Sampredo, povukao se u glazbenu mirovinu te je “Colorado” prvi album koji su Neil Young and Crazy Horse snimili bez njega.

Novo izdanje Neil Young je (in)direktno najavljivao još od kad je bend prvi puta ušao u studio pa su se tako različite demo verzije pjesme “Milky Way” (koja je objavljena kao najavni singl) mogle čuti na nekoliko njegovih ranije objavljenih setlista.

Popis pjesama je sljedeći:

‘Think Of Me’
‘She Showed Me Love’
‘Olden Days’
‘Help Me Lose My Mind’
‘Green Is Blue’
‘Shut It Down’
‘Milky Way’
‘Eternity’
‘Rainbow Of Colors’
‘I Do’

POP Gallaksija | Veliki Neil Young i moćni CS&N