Potvrđeni prvi izvođači za festival Terraneo 2012.

thexx

Drugo izdanje festivala Terraneo, koje će se održati od 07.-09. kolovoza 2012. u Šibeniku obećava tri dana odlične glazbe i pet dana prekrasnog odmora, zabave i nezaboravnih iskustava. Sada je napokon spremno ono što su svi s nestrpljenjem iščekivali – potvrđen je prvi dio izvođača koji će nastupiti na festivalu Terraneo 2012. To naravno nije sve, ovaj popis tek je prvi dio onoga što možete očekivati u glazbenom dijelu programa; do ljeta slijede još dvije jednako uzbudljive ovakve najave, no sve u svoje vrijeme.

Za sada, izvođači koji su potvrdili nastup na festivalu Terraneo 2012. su:

THE XX
FRIENDLY FIRES
THE HORRORS
THE TING TINGS
THE NOTWIST
DIGITALISM
SWANS
ANNA CALVI
THE VERY BEST
FUTURE ISLANDS
ELEMENTAL
DJEČACI
GOLEM
GATUZO

ULAZNICE

U četvrtak, 1. ožujka 2012. u prodaju kreću festivalske ulaznice po cijeni od 350kn. Broj ovih ulaznica je ograničen. Također, tijekom ožujka u prodaju kreću i ulaznice za kamp, a detaljne infomacije donosimo uskoro.

Prodajna mjesta na kojima možete kupiti svoj godišnji odmor ove godine su: Dirty Old Shopu (Zagreb), klub Purgeraj (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), poslovnica Dallas Recordsa i Šešula bar u Šibeniku kao i sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr.