Poznat kompletan program i satnica treće Brijačnice

Festival Brijačnica počinje ovog petka, 19. siječnja u zagrebačkom Boćarskom domu, a pripreme za sami festival su službeno gotove. Objavljena je satnica te je dodan te još jedan bend koji će svirati u subotu, drugog dana Brijačnice.

Sfumato je zagrebački bend koji djeluje unutar popularnog kolektiva JeboTon. Sviraju pretežno instrumentalni schizo-funk čiji groove vas lako može osvojiti. Iza sebe imaju puno svirki u raznim zagrebačkim klubovima, a imamo ih priliku poslušati i na pozornici Brijačnice.

I sami bendovi su istaknuli kako su i više nego spremni za Brijačnicu, neki od njih predstavit će i novu glazbu, a jedan od takvih bendova je Artan Lili, bend koji domaća publika sve više voli. Bend je prije nekoliko tjedana objavio novu pjesmu “Nije svejedno”, koju su napravili na telefonu te su čitav spot snimili u jednom kadru. Pjesma će se naći i na njihovom novom albumu koji izlazi ove godine.

Belgijski indie rock bend Intergalactic Lovers vraća se u Zagreb nakon dvije godine, a publika će na Brijačnici premijerno moći poslušati njihov novi album “Exhale” objavljen u rujnu prošle godine. Novosti su prošli tjedan predstavili i zagrebački Slow Motion Suicide koji su objavili novi singl i spot “Fortress Made Of Ice”. Singl je skinut s njihovog prvog albuma objavljenog 2016. godine, a kako zvuče možete poslušati u subotu 20. siječnja u Boćarskom domu.

Novi bend Alena Kraljića, The Miceks, posljednjih par mjeseci marljivo radi na novim pjesmama, a da se radi o iskrenom rock n’ rollu moći će se uvjeriti i zagrebačka publika na Brijačnici. Osim spomenutih bendova, publika će na pozornici Boćarskog doma imati priliku čuti stare, ali i nove hitove bendova Antenat, She Loves Pablo i Rizol. Headlineri prve večeri Brijačnice su Partibrejkers i M.O.R.T., a Vlatko Stefanovski Trio i Kawasaki 3P druge večeri.

Program treće Brijačnice

Petak

20:15 Rizol
20:55 The Miceks
21:35 Artan Lili
22:15 Intergalactic Lovers
23:05 Partibrejkers
00:15 M.O.R.T.

Subota

20:15 Sfumato
20:50 Slow Motion Suicide 
21:20 She Loves Pablo
22:15 Vlatko Stefanovski Trio
23:05 Antenat
23:55 Kawasaki 3P

Ulaznice za Brijačnicu su u prodaji, a u ponudi su festivalske i dnevne karte. Za dnevne će trebati izdvojiti 75 kn do samog dana festivala kada se dižu na 90 kn. Festivalske će do 19. siječnja koštati 120 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
  • www.entrio.hr