Pozvonite na “Portofon” jer vodimo vas na koncert Porto Morto

Mixer.hr će počastiti dvoje čitatelja s jednim upadom i odvesti ih na druženje s Porto Morto u Tvornicu kulture

Grupa Porto Morto se nakon odličnih koncerata diljem Hrvatske i regije vraća u zagrebačku Tvornicu kulture u petak, 26. travnja. Bend će promovirati novi album “Portofon” koji je od izlaska pokupio samo riječi hvale od struke, ali i publike.

U protekle dvije godine puno smo radili i isprobavali u kojem smjeru nam je zanimljivo pristupiti sljedećoj cjelini, a kroz zadnjih par mjeseci desetak pjesama se iskristaliziralo kao sljedeći korak”, rekao je pjevač Roko Crnić.

Ne propustite pozvoniti na “Portofon”, jer Mixer.hr će počastiti dvoje čitatelja s jednim upadom i odvesti ih na druženje s Porto Morto u Tvornicu kulture!

U komentaru na postu ovog članka na našoj Facebook stranici ostavite svoje puno ime i prezime, ili svoje podatke, uz naznaku “PORTO”, pošaljite na naš e-mail: nagradnjacha@mixer.hr

Nasumičnim odabirom dvoje sretnih dobitnika izvući ćemo u četvrtak, 25. travnja iza 12h.

Imena dobitnika saznajte na linku – rezultati nagradnih igara.

Porto Morto je bend koji se upoznao preko upletenosti u jeboTon kolektiv 2011. godine i od tad do sad formira se radom u Gradu Zagrebu. U periodu od 2011. do 2016. godine Porto Morto svirali su velik broj koncerata u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Beogradu, Pančevu, na glazbenim festivalima i samostalnim klupskim svirkama. Krajem 2016. godine bend je objavio svoj debitantski album, koji je vrlo dobro prihvaćen od strane publike i kritike, a nedavno je objavljen i drugi album “Portofon”. Album su najavili singlom “Kuća”, a kako uživo zvuči njihov novi studijski uradak saznat ćemo upravo u Tvornici kulture. Vrata Tvornice otvaraju se u 21, a koncert počinje u 22 sata.

Članovi benda su Roko Crnić (glas, bas gitara), Hrvoje Klemenčić (klavijature, glas), Matija Brajković (gitara), Matej Perić (bubnjevi), Marijan Uroić (udaraljke), Antun Aleksa (trombon, glas), Juraj Borić (truba, glas) i Mak Murtić (saksofon).

Ulaznice za koncert možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 60 kuna.