Predstavljen novi singl grupe En Face – ”Previše pričaš”

enface

Pjesma ”Previše pričaš” novo je autorsko djelo Sandra Bastiančića koje nosi njegov prepoznatljiv rukopis. S ovom pjesmom En Face nastupit će na predstojećem 64. Zagrebačkom festivalu koji će se održati 27. siječnja. Za aranžman i produkciju zaslužan je njegov već provjereni suradnik Srđan Sekulović Skansi.

”Veseli me, prije svega, nastup na Zagrebačkom festivalu. Odlično mjesto, sjajno društvo i lijepa prilika za promociju novog singla grupe En Face ”Previše pričaš”. Kao autor glazbe i teksta poigrao sam se notama koje dolaze iz meni najbližeg ambijenta, razigranih akustičnih gitara i klasičnog anfasovskog spoja vedrog zvukovnog raspoloženja i zakomplicirane ljubavne priče.” – najavio je frontmen Sandro Bastiančić.

Godina 2016. zaista je bila posebna za En Face. Singlovi ”Ona spava” i ”Duga je noć” mjesecima su bili na nacionalnoj listi najslušanijih singlova, a iza njih je i nastupi na Slavonija festu – CMC 200. Također, ove godine bendu se pridružila i sjajna mlada basistica Lidija Strika kojoj je Hrvatska glazbena unija ove godine dodijelila nagradu Status za mladu nadu.