PREMIJERA: 21 gram – “Priča o ljubavi”

Nakon uvodnog singla “Nemir”, zagrebački pop rock sastav 21 gram predstavlja pjesmu “Priča o ljubavi” za koju su u režiji Gorana Berovića snimili videospot. Zanimljiv i veseli spot u kojem brojni ljudi na slušalice slušaju “Priču o ljubavi” je snimljen u Aquarius Music Shopu u Branimir centru. 

Autor glazbe je Vladimir Bjelica, tekst je napisala Gordana Bjelica, aranžman je napravio Domagoj Perišić, koji je zaslužan i za glazbenu produkciju. Pjesma je snimljena u Studiju NB u Zagrebu, a mastering je djelo Gorana Martinca.

Riječ je o čvrstoj pop rock skladbi u kojoj je spojena ugodna glazbena atmosfera s laganim i pozitivnim tekstom. Pjesma govori o prolaznosti, a nastala je 2014. godine, kada je na projektu surađivao i Nikola Marjanović, čiji je doprinos vrlo uočljiv, kako na ovoj, tako i na ostalim pjesmama koje će biti uskoro objavljene.

21 gram nastupa u sastavu: Ivan Šajnović (vokal), Ivan Marojević (gitara), Filip Njavro (ritam gitara), Zvonimir Jagunić (bas gitara), Josip Šajnović (klavijature) i Vladimir Bjelica (bubnjevi).