PREMIJERA | Atmospheric – “Dvije sjene”

Ljubavna priča metaforički prikazana kroz dvije sjene

Riječki glazbeni projekt Atmospheric nakon zadnjeg singla, odlične obrade hita grupe Xenia ‘Iznenadi me’, u kojem su vokalno ugostili riječku glazbenicu Mirnu Škrgatić, predstavlja nam novu pjesmu ‘Dvije sjene’.

Njihov već prepoznatiljivi electro-pop zvuk, koji je baza njihovog stvaranja, prisutan je i u novome singlu čije stihove, glazbu i aranžman potpisuje Lado Bartoniček, a izvodi ju s Martinom Majerle.

Pjesma je ljubavna priča, metaforički prikazana kroz dvije sjene i odlično upotpunjena aranžmanom i karaterističnim glazbenim izričajem koju nosi Atmospheric. Upravo zbog toga tekst i glazba čine odličnu koheziju koja spotom i vizualno dolazi do izražaja.

Idejni začetnik i redatelj Lado Bartoniček stoji iza realizacije i ovog video spota, a o ‘Dvije sjene’ kaže kako je to „Pjesma kojom otvaramo 2020. godinu!

Autor, multiinstrumentalist (vokal, gitare, klavijature i programing) i glavni kreativac, Lado Bartoniček potpisuje glazbu, tekst i aranžman, a u izvedbi mu se vokalno pridružuje Martina Majerle. Osebujnu koreografiju u video spotu otplesala je Esta Matković.