PREMIJERA | “Ide na bolje” uz riječki Bulevard

Novi početak i novi ljudi

Grupa Bulevard novo je ime na riječkoj i hrvatskoj glazbenoj sceni. Iako mlada po nastanku jer je nastala tijekom 2018. godine, čine je iskusni glazbenici.

Iza svega stoji Erik Malnar kao autor, pjevač i gitarist budećeg sastava koji u želji za novom glazbenom avanturom razmišlja kako pronaći nove suradnike s kojima želi muzicirati i stvarati neopterećeno žanrom ili uspjehom. Iako dugogodišnji član uhodanih grupa kao što su Belfast food i Beatles Revival Band, Erik želi stvarati i realizirati pjesme koje nastaju potaknute energijom koju donosi novi početak i novi ljudi. Ti novi ljudi su Tomislav Raspor (bas), Marko Radojčić (bubnjevi, prateći vokal) i David Puharić (gitara).  

BULEVARD U LABIRINTU, FOTO: MIRO BALOV

Grupa je do sada stvorila znatan broj pjesama, a momci su nedavno odlučili snimiti prvi singl nazvan ‘Ide na bolje’. Radi se o plesnoj  pjesmi s osobnim, optimističnim tekstom uz blagu dozu humora. Tekst i glazbu potpisuje Erik, a klasičnim bendovskim muziciranjem u garaži, u riječkom kvartu Bulevard, pjesma je dobila svoj konačni oblik.  

U realizaciji sudjeluje i Dallas Records kao diskograf te Matej Zec kao snimatelj i glazbeni producent.

Prateći spot je snimio Tomislav Nakić Alfirević, poznat kao Tom Jay, ujedno i Erikov kolega i pjevač iz vremena grupe Gipss,  u devastiranom hotelu Haludovo.

Do nove priče Bulevard poručuje: Ide na bolje!