PREMIJERA | Nina Herr nastavlja suradnju s Mikijem Solusom u pjesmi “Nisi tu”

Ovoga puta se Nina predstavlja u potpuno drugačijem, plesnom aranžmanu zaraznih ritmova s country prizvukom koji tjera na ples

Nakon debitanskog emotivnog evergreena “Ja i more” u kojem je ostvarila suradnju s Mikijem Solusom, Nina Herr predstavlja nam svoj drugi singl “Nisi tu” u kojem glazbenici suradnju nastavljaju pa tako Solus ponovo autorski potpisuje tekst pjesme. Ovoga puta se Nina predstavlja u potpuno drugačijem, plesnom aranžmanu zaraznih ritmova s country prizvukom koji tjera na ples, dok Ninin snažan i osebujan vokal dodatno pridonosi i podiže interpretaciju pjesme.

“‘Nisi tu’ se može shvatiti na puno načina. Jedna varijanta je ona očita – nostalgija za nekim minulim vremenima, pričama, odnosima i emocijama koje su nekada bile obojene toplijim bojama nego što su danas. Tekst može čovjek doživjeti kao otvoreno pismo partneru, ali i samome sebi.

Svi mi prolazimo faze u odnosu s nama samima. Nekad smo sasvim prisutni i svoji, a nekada se osjećamo kao da – „Nismo sasvim tu“. Svatko će u pjesmi prepoznati onu varijantu priče koja mu je u trenucima slušanja bliža, to je najljepši dio svega“, poručuje Nina Herr.

Glazbu potpisuje Hana Librenjak, aranžman Hana Librenjak, Antonino Šimić, Nina Herr i Marko Balenović, a produkciju Antonino Šimić iz Greenwood studija.

Nina Herr, foto: Katarina Drvodelić