PREMIJERA: No Rules – “Litar dva”

Bend No Rules iz Tuzle predstavlja videospot pjesme”Litar dva”, koja je objavljena na četvrtom studijskom albumu No Rulesa, “Na cesti bola”.

Singl “Litar dva” snimljen je u studiju “Pogon” u Tuzli pod producentskom palicom Dražena Mulaosmanovića, a za glazbu, tekst i aranžman je zaslužan frontmen, vokal i gitarist No Rulesa, Goran Čampara.

Videospot je snimljen u Ljubljani u klubu Menza pri koritu, za produkciju i montažu je zaslužan Igor Pavkovič, rasvjetu je radio Samo Ljubešić, a post produkciju Tomašž Pavkovič.

“Pjesma “Litar dva” je klasična country & blues “kaubojština alkoholnih isparenja” u stilu benda No Rules iz Tuzle, koji brije svoj r’n’r film bez obzira na vrijeme i mjesto..” – kažu No Rulesi.

No Rules je osnovan 1999. godine u Tuzli. Iza sebe imaju četiri studijska albuma “Pasje vrijeme” (2003.), “Probaj me” (2007.), “Homesick Blues” (2010.) i “Na cesti bola” (2017.). 2004. godine su osvojili prestižnu nagradu “Davorin” kao najbolji novi izvođač godine, a za istu nagradu su nominirani i 2008. u kategoriji rock album godine zajedno s Hladnim Pivom i Disciplinom kičme. Nastupili su na brojnim koncertima i festivalima u cijeloj regiji, bili na europskoj turneji, a posebno se ističe nastup pred 15 000 ljudi u sarajevskoj Zetri, gdje su nastupili kao predgrupa Deep Purpleu (2007.). Četvrti studijski album “Na cesti bola” je odlično prihvaćen kod publike, a zapazili su ga i glazbeni kritičari – uvršten je u petnaest najboljih regionalnih albuma 2017. godine na portalu Glas.ba.

No Rules nastupa u sastavu Goran Čampara (vokal, gitara), Sanin Imamović (solo gitara), Denil Babović (bas gitara) te Sead Hadzić (bubnjevi).