Premijera predstave „Magic Evening“ u Velikoj dvorani Teatra &TD

foto: Damir Žižić

Premijera predstave „Magic Evening“, autorskog projekta Janice Tomić i Jelene Kovačić, održat će se u četvrtak, 2. veljače u Velikoj dvorani Teatra &TD u 20 sati. Naredne izvedbe su na rasporedu 3. i 4. veljače.

Predstava govori o sasvim običnim i dobro situiranim ljudima čiju ugodnu i sigurnu egzistenciju jedne večeri prekida banalni događaj koji će dovesti u pitanje nepodnošljivu lakoću njihove svakodnevnice, postavljajući im pitanje, a čega se to oni zapravo boje?

Sasvim obična večer. Dva para u jednom stanu. Dobra večera i nekoliko boca alkohola. Puno razgovora o svemu i ničemu. O politici, umjetnosti, krizama, križevima, promašenim ljubavima i Vivaldiju. O vremenu u kojem je sve dozvoljeno, u kojem kriteriji ne postoje, ali postoje oni koji ih uporno postavljaju. I onda odjednom jedan sasvim banalan, možda samo slučajan događaj koji će ih zaustaviti, koji će samo na trenutak prekinuti tu magičnu večer. Banalan događaj koji će postaviti možda sasvim banalno pitanje: čega se bojite? Kamo vas sve mogu odvesti vaši strahovi? U kojem trenutku strah postaje paranoja? U kojem trenutku više ne može razlučiti što je istina, a što iluzija?

Uloge tumače Ivana Krizmanić, Nataša Kopeč, Marko Makovičić i Marko Petrić.

Informacije i rezervacije: itd@sczg.hr.