PREMIJERA | T.O. nas podsjeća na one “BAŠ” važne sitnice i velike osjećaje

Prvi singl solo projekta kojeg stoji Tin Ostreš (Psihomodo Pop)

“BAŠ” je prvi izlazni singl solo projekta T.O. iza kojeg stoji Tin Ostreš (Psihomodo Pop).

Iako je „BAŠ“ tematski sretna ljubavna pjesma, u njoj se ljubav ne idealizira, već je predstavljena iskreno – onakvom kakva jest i kakvom je vidi njen autor.

Unatoč optimističnom tekstu, djelomična melankoličnost prisutna je u melodiji i upućuje slušatelja da obrati pozornost na prolaznost lijepih životnih trenutaka i podsjeća da bismo trebali češće izražavati zahvalnost prema malim stvarima na kojima možemo graditi one velike.

Baladičan ugođaj provlači se kroz plesnu atmosferu, a ujedno se miješa s onom intimnom i svečanom. Taj spoj sreće i sjete čine ovu pjesmu univerzalnom jer ne bismo mogli osjetiti ni spoznati jedno bez drugoga. 

Glazbu i riječi u sliku je pretočio režiser Mario Borščak, a ‘BAŠ’ T.O. u video ekranizaciji dobiva svoje puno značenje – podsjeća nas na one baš važne stvari.

Glazbu, tekst i aranžamn potpisuje Tin Ostreš,  a pjesma je snimljena u KMD Studiju (Kod Mene Doma). Mix i mastering potpisuju Tin Ostreš i Ivan Božanić (Dan Mrak Studio)

Tin Ostreš svirao je u bendovima Falschspieler, Sane, Pips, Chips & Videoclips i Meritas, surađivao s Darkom Rundekom, Terryjem Lee Haleom, Jelenom Radan, Denijem Kožićem, radio na projektima The Basewalks i Ja i Ti, a danas je bubnjar benda Psihomodo Pop. Područja njegova interesa osim svirki obuhvaćaju snimanje, aranžmane i produkciju.

Okušao se i u Ater studiju kao snimatelj i audio montažer sinkronizacija za crtane filmove, u Zagrebačkom kazalištu lutaka kao majstor tona te bubnjar u predstavi Neva Nevičica u dramskoj obradi Igora Mrduljaša i redateljskoj Georgija Para, u međunarodnoj tvrtci za autorska prava IDM Music snimajući glazbu za reklame, TV-špice i dokumentarne filmove, sudjelujući u predstavi Montažstroja Srce moje kuca za nju i na projektu European Broadcasting Union u performansu Lubenica… ili samo iluzija.