PREMIJERA: The Gentleman – “Crossing For Wildlife”

Akademski obrazovani i svestrani glazbenik The Gentleman već izvjesno vrijeme djeluje na hrvatskoj glazbenoj sceni. U svojim koncertnim izvedbama koncipiranim u strukturu priče,  glazbu vraća u okrilje kazališnog performansa pridajući pažnju kako akustičnim i sadržajnim, tako i vizualnim dijelovima koncerta. Pojavljujući se na sceni najčešće samo uz gitaru, naglasak stavlja na poetičnost izvedbe svojih originalnih pjesama.

Nakon niza nastupa u klubovima i na festivalima u Hrvatskoj i Sloveniji, izdao je svoj prvi singl „Crystal“ krajem prošle godine, a novim  videospotom za pjesmu „Crossing For Wildlife“ najavljuje izlazak svog albuma prvijenca „GENTLEMAN“ kojim će se predstaviti najširoj publici.

Sjajan video spot makabričnog ugođaja predstavljen je u ugodnom društvu jučer u 19h u zagrebačkom klubu Vinyl, a online video premijeru pogledajte ekskluzivno na Mixer.hr.

Pjesma „Crossing For Wildlife“ posvećena je svim “divljim stvorenjima” koja žive u svakome od nas i našem neprestanom naporu da ih obuzdamo u njihovom nastojanju da izađu van, u našu zbilju.

Za produkciju ovog zanimljivog videospota zaslužan je Beyond Pines Films, za zvuk Konrad Mulvaj, a izdavač je Intek Music.